Wat vindt u van ons?

Onze klanten zijn tevreden over onze persoonlijke aanpak, snelle responstijd, creatieve oplossingen voor ingewikkelde problemen, een vlotte "time-to-fix", en onze kenmerkende no-nonsense mentaliteit.

Even voorstellen

Incitem BV bestaat sinds 2009 en heeft voorlopers die vanaf 1996 actief zijn op de ICT-markt.

De directeur van Incitem BV, Marc Spruit, heeft biomedische wetenschappen, geneeskunde en huisartsgeneeskunde gestudeerd aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Op dit moment is hij praktiserend huisarts in Gezondheidscentrum Dillenburg te Alphen aan den Rijn en komt in die hoedanigheid in aanraking met vraagstukken op het raakvlak van de eerstelijnsgezondheidszorg en de informatietechnologie. Als voorzitter van de Commissie Applicatiebeheer Medicom van PharmaPartners, producent van onder meer het Huisartsinformatiesysteem Medicom, en adviseur bij Calculus Software uit Leiden vervult hij een adviserende functie in de steeds belangrijker wordende wereld van IT binnen de huisartsenzorg.

Producten

Incitem BV levert ICT-producten en diensten voor de niet-medische particuliere en zakelijke markt, en specifieke producten voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Het e-Rx platform is hier een goed voorbeeld van. e-Rx omhelst een internet herhaalreceptensysteem voor huisartsen. e-Rx kan standalone worden opgeleverd, maar Incitem BV kan ook de complete internetpresence van de huisarts verzorgen (website, herhaalreceptensysteem, e-consulten etc.).

Samenwerking

Incitem kent de klant en de markt waarin deze opereert. Sommige projecten vragen om gespecialiseerde inzet. Wij werken samen met geselecteerde partners. Dit zijn allemaal betrouwbare ICT-leveranciers voor design, hosting, monitoring, service en bereikbaarheid.

Incitem BV

We drive your IT.

Service & Contact

KVK 27311717
IBAN NL20ABNA0594061083
BTW NL821184040.B01